Комшиите луднаха по лидера на националния ни отбор. В Гърция обявиха

...
Комшиите луднаха по лидера на националния ни отбор. В Гърция обявиха
Коментари Харесай

Гърците обявиха Кирил Десподов за Футболист на годината в България

Комшиите луднаха по водача на националния ни тим. 

В Гърция оповестиха някогашния футболист на Лудогорец за най-хубав състезател на 2023 година в един от реномираните спортни уеб сайтове. И макар че носителят на три оценки, е апетитен за главен любимец, анкетата у нас към момента даже не се е провела.

Всичко това се случи преди нападателят да направи извънреден мощен мач за ПАОК и с помощта на него солунския отбор ще зимува на върха в класирането на гръцкото състезание, написа gong.bg.

" Не се отпуснахме на полувремето. Шестима разнообразни играчи вкараха. Опитвам се да давам всичко от себе си всеки ден, работя крепко, с цел да задоволя желанията на треньора ", заяви Десподов пред Cosmote TV. На 11 ноември той навърши 27 години и по всички проличава, че се усеща все по-добре в отбора от Солун.

" Разбира се, че треньорът работи за манталитета на тима. Ние играем на най-много, до момента в който съдията не свири завършек на мача. Треньорът би трябвало да ми крещи, тъй като направих неточност. Искам да запазим хубавите моменти от 2023 година, да сме здрави и искам на всички Весела Коледа и радостни празници ", добави Десподов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР